Fülbevalók

Felesleges kiemelnünk, mennyire kedvelt ékszer hölgyek körében a változatos fülbevalók, főként ha azok valóban egyediek. A VERcelAin borostyán-porcelán ékszerei és fülbevalói között előszeretettel válogathatnak azok, akik valami igazán különleges darabbal szeretnék meglepi szeretteiket vagy éppen saját maguk számára vágynak valami eredeti kiegészítőre.

A VERcelAin fülbevalók elegánsak és utánozhatatlan megjelenésüknek köszönhetően viselőjük biztos nem marad észrevétlen. Tehát vigyázat, aki nem szeretne kitűnni a tömegből, annak Horváth Veronika ékszereit nem ajánljuk. Amennyiben Ön mégis a fantáziadús, szokatlan kivitelezésű kiegészítőket kedveli, megtalálta azt, amit keresett!

A borostyán-porcelán fülbevalók egyedi világa

Veronika egyedi fülbevalói között biztosan megtalálja mindenki a hozzá legjobban illőt. A geometrikusformák variációi teszik izgalmassá a könnyed porcelán és a nemes borostyán találkozását. Így válnak ezek a fülbevalók modernné, fiatalossá és ugyanakkor időtlenné, hiszen a megunhatatlan borostyán sose megy ki a divatból.

Legyen az rombusz, kör, téglalap, a borostyán minden alakzatban és alakzattal jól mutat. A megrendelők körében is népszerű méhsejt mintát pedig mintha csak a borostyán kedvévért alkották volna meg, a kő jellegzetes mézes árnyalatai miatt.

Fülbevalók minden mennyiségben

Akárcsak a többi ékszer, a porcelánok negatív formáinak köszönhetően, több darabszámban készülnek, mégsem minősülnek sorozatgyártmánynak. Veronika saját műhelyében, saját kezűleg készít el minden darabot, gondoskodva arról, hogy vevői és megrendelői mindig elégedettek legyenek. Több éves iparművészeti tapasztalatának és tehetségének segítségével valósítja meg a legmerészebb elképzeléseket is.

Bővebb kínálatért tekintse meg borostyán-porcelán fülbevaló galériánakat is!